top of page
AEnB2UpLfBLT2k9BIsCvaPCp57Bug9OFwp6-f1Tf4M50jGI6bvmj6yrm5nYCgq3av0hQLQUgGSRJt-i0jGtE6BTq8KFedLBaxg_e

LASHLIFT & BROWLIFT MED KERATIN

Lahlift

LashLift är ett skonsamt alternativ till fransförlängning och permanent böjning av raka fransar. Genom omformning av de naturliga fransarna skapas en vacker böj som öppnar upp ögat och får fransarna att se längre ut. Den efterföljande keratinbehandlingen vårdar och stärker fransen samt ökar längden med 2-3%.


Hur går det till?

Vi börjar med en konsultation, vilken effekt som önskas och vad som är möjligt med hänsyn till dina fransars längd och kvalitet. Utifrån konsultationen väljs en passande silikonspole.

De valda silikonrullarna placeras vid franskanten på ögonlocket. De övre fransarna fästs, strå för strå, mot spolen. När de välseparerade fransarna ligger i önskad form appliceras skonsam permanentvätska och neutraliseringsvätska i omgångar. Om du valt färgning i din behandling så sker detta innan den avslutande keratininpackningen.

Att tänka på inför och efter behandling

Kom utan smink på fransarna och kring ögonen. Linser ska tas ut innan behandling. Vid frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss. Behandlingen håller mellan 5-8 veckor men beror på dina fransars växtcykel. Fukt, värme och oljeprodukter kan förstöra effekten av behandlingen så undvik därför följande under de första 24-48 timmarna. Rengöringsprodukter, bastu eller hög värme, fysisk aktivitet, bad och tvätta håret, Makeup, oljeprodukter (bra att undvika även efter första dygnet), gnugga på fransarna.

Lashlift inkl färgning av fransar 995 kr

Lashlift inkl färgning av fransar och bryn samt plock 1195 kr

Browlift

Browlift är en behandling som går ut på att göra dina egna hårstrån fylligare och ändra hårets riktning. Brynen blir även mer lättstylade och mindre frissiga. Efter denna behandling stylar vi brynen genom att plocka och färga dem för att ge den perfekta formen. Behandlingen avslutas sedan med en keratin boost som penslas på för att ge näring till stråna. Du kan använda samma keratin till både fransar och bryn. Resultatet varar mellan 3-6 veckor beroende på hårets växtfas och kvalité. 

Att tänka på efter behandlingen

Ta inte på brynen dem närmsta 24 tmmarna. Undvik vatten, cremer, makeup dom närmsta 48h. Borsta igenom brynen dagligen efter 24h, använd medföljande borste och applicera med fördel vårt kreatinmascaran i samband med detta. Undvik att sova på brynen de första 24h då vätskorna fortfarande verkar. 


Browlift inkl färgning av bryn samt plock 695 kr

Browlift inkl färgning av fransar och bryn samt plock 795 kr

Browlift och lashlift inkl färgning samt plock 1395 kr


Lashlift & Browlift: Om
bottom of page