manikyr

MANIKYR

CND Shellac är ett permanent gelélack som sitter i ca 2 veckor. Det appliceras på naturlig nagel och härdas i UV-lampa. Det torkar direkt och du får en fast och glansig yta. Borttagningen sker snabbt och enkelt med remover utan filning.

Manikyr utan nagellack  495 kr

En härligt behandling för dig som vill ha hjälp med att snygga till nagelform och nagelband. Här ingår filning av naglar, korrigering av nagelband, polering av naglar, en härlig handmassage samt avslutande vårdande nagleolja samt handcream. Den här behandlingen ingår ingen lackning.

Manikyr inkl Shellac 550 kr

I den här behandlingen ingår även en grundlig manikyr med formning av naglar samt korrigering av nagelband, vårdande nagelolja samt handcream. 
 

Manikyr med Shellac fransk, 620 kr

 I den här behandlingen ingår även en grundlig manikyr med formning av naglar samt korrigering av nagelband, fransk lackning, vårdande nagelolja samt handcream. 

Återbesök Shellac 590 kr

För dig som gjort Shellac hos oss på Hörnet Hud & Hår. Här ingår borttagning samt lätt manikyr och omlackning.

Lackning Shellac 370 kr

I den här behandlingen görs enbart lackning med Shellac så här krävs det att komma med omålade naglar, fina nagelband samt jämn nagellängd för bäst resultat. En bra mellanbehandling för de kunder som går regelbundet på Manikyr med Shellac.