Ansiktsbehandling

ANSIKTSBEHANDLINGAR

Vill du slappna av och samtidigt få en ren och glänsande hud. Då är våra klassiska behandlingar någon för dig! Passar lika bra för kvinnor som för män. En ansiktsbehandling som anpassas helt efter din huds behov. Vi använder marknadens bästa produkter från resultatinriktade Circadia samt M Picaut och i alla dina behandlingar ingår ett skräddarsytt hudvårdsprogram för just dig.

Hudterapeutens val 75 min

1495 kr

Här skräddarsyr vi en ansiktsbehandling specifikt till dig utifrån ditt hudtillstånd, dina förutsättningar & mål. En resultatinriktad ansiktsbehandling börjar alltid med en hudanalys där tittar vi på din hudtyp och hudkondition och lägger upp en anpassa behandling för dig just idag. Då vi skräddarsyr din behandling kan olika specialmoment ingå som tex kemisk peeling, Oxygen, Firming peptide.


Classic 75 min

795 kr

En komplett ansiktsbehandling som innehåller: Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, ansning av bryn, massage av ansikte, nacke, dekolletage, mask samt avslutad hudvård.

Beyond Botox facial 75 min

2195 kr

Den ultimata kombinationsbehandlingen för dig som vill ha ett WOW resultat med fukt, lyster, fräschör och direkt uppstramande effekt. I behandlingen ingår: rengöring, Dermaplaning (skalpellpell som tar bort död hud, överflödigt fett och persikofjun), lactic acid 30 % (kemisk peeling), massage , Firming peptide mask som jobbar uppstramade, cirkulationsökande samt avgiftande samt anpassad avslutande hudvård.

Calming 60 min

710 kr

En lugnande och återfuktande behandling som även passar till en väldigt känslig hy.

Rengöring, hudanalys, peeling (vid behov), ansning av bryn, massage av ansikte, nacke & dekolletage, mask och avslutande hudvård. Här kan vi varmt rekommendera att göra tillval av Oxygen Rx. Läs mer om Oxygen Rx under signaturbehandlingarna.

Purifying 60 min

710 kr

En renande behandling som passar dig som har mycket inkapslade porer och orenheter. Först lägger vi en enzym peel för att avlägsna döda hudceller, sedan gör vi en ordentlig portömning. Behandlingen avslutas med en lugnande & djuprengörande mask som drar ihop porerna och ger jämnare hudton.​

Purifying Ungdom 60 min

635 kr

En rabatterad behandling för dig under 18 år som är behov av porrengöring. Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, ansiktsmask och avslutande cream. 

Moisture 60 min

710 kr

En återfuktande och lystergivande behandling som både avlägsnar döda hudceller och ger ordentligt med fukt. 

Rengöring, hudanalys, peeling, ansning av bryn, massage av ansikte, nacke & dekolletage, mask och avslutande hudvård.

Lift & Glow 60 min

1195 kr

Ska du på fest? Eller vill du ha en ordentlig ”Quick fix” behandling som stramar upp huden och reducerar fina linjer och rynkor direkt, och dessutom ger en fantastisk lyster? Då är den här behandlingen perfekt för dig! Vi använder oss av Firming peptide masken som ger ett ordentligt lyft till ansiktet, efter endast en behandling. Avslutas med en vitamincocktail som masseras in i huden för att ge fukt och extra lyster.

Harmoni 45 min

555 kr

För dig som vill ha en lugn och rofylld stund. Rengöring, hudanalys, peeling, ansning av bryn, massage av ansikte, nacke & dekolletage, mask och avslutande hudvård.

SIGNATURBEHANDLINGAR

M Picaut 60 eller 75 min

995 kr / 1200 kr

Lyxig ansiktsbehandling för skön avslappning och maximal effekt av M Picaut’s Ekolyx produkter med dubbel ansiktsmask tillsammans med djupgående massage för ansikte, dekolletage och nacke framtaget för att aktivera, lyfta & balansera din hud samt ge optimal lyster. Samtidigt som den är djupt avkopplande ger den Dig ny härlig energi! Dubbelrengöring, peeling, M Picaut Signaturmassage ink. handmassage och mask, exklusiv Peeloffmask, avslutande hudvård. I 75 min ingår portömning.

SWiCH 75 min

1495 kr

SWiCH behandlingar är Circadias signaturbehandling och är en komplett antiage-behandling som jobbar med energin i huden. Den passar perfekt för dig som vill reducera fina linjer och rynkor, jämna ut hudtonen och få en uppstramning. Då SWiCH jobbar med cellenergi så passar behandlingen även dig som har varit långtidssjuk, utbränd, småbarnsförälder och alla som vill kicka igång huden.

När vi passerat 40-årsåldern minskar energiproduktionen i hudcellen. Detta visar sig i form av fina linjer, rynkor, ojämn pigmentering och brist på elasticitet i huden. SWiCH är en unik behandling som ger energi och bränsle till cellkärnan genom ökad ATP-syntes (cellandning) och reparerar huden inifrån och ut. Eftersom SWiCH inte skapar UV- känslighet så kan behandlingen med fördel göras året om. Dubbelrengöring, Swich Dermal Rejuvenation enligt protokoll samt avslutandeanpassad hudvård.

Gör gärna en kur på 3-6 gånger med 4 veckors mellanrum för bästa resultat.​

Oxygen Rx 30 min

995 kr

Oxygen Rx är en unik behandling där rent syre aktiveras på huden. Behandlingen är främst utformad för dig med acne, rocasea, eksem och med rodnad/ synliga kärl. Oxygen Rx verkar kärlsammandragande, och kärlstärkande. Syret har även antibakteriella, anti-inflammatoriska och rodnadsdämpande egenskaper som är perfekt för en acnebenägen hud. Dubbelrengöring, Oxygen Rx enligt protokoll samt avslutande anpassad hudvård.

Den här behandlingen kan man med fördel gå en kur för bästa resultat. Under en kur går man en gång i veckan under 4 veckors tid. Du kan även boka en ansiktsbehandling Calming och välja till Oxygen som tillval för att även få en skön massage och ansiktsmask.

MandeliClear med Vitamin A accelerator

1800 kr

En medeldjup kemisk peeling som är specialkomponerad med tre olika syror för att bäst behandla pigmenterad hud. Behandlingen förstärks med Vitamin A Accelerator, 2,5% Retinol. Här får du resultat på post inflammatorisk hyperpigmentering, melasma, akne, milda akneärr, solskador och åldrad hud. Passar alla hudtyper upp till fitzpatrick IV. Typ III & IV måste förbehandlas med rätt hudvårdsprodukter som finns att köpa på salongen.

Flagning dag 3-5 är att förväntas, upp till 10 dagars återhämtning. I priser ingår efterbehandlingsprodukter för en vecka framåt. Om du är ny kund så rekommenderas en konsultation alternativt att göra någon av våra klassiska ansiktsbehandlingar som första steg. 

Tillval i ansiktsbehandlingar

Frans & brynfärg med formning       315 kr

Brynfärg med formning                     265 kr

Fransfärg med formning                   265 kr

Brynformning                                     200 kr

Fransfärg                                             200 kr

Vax överläpp eller haka                     210 kr

Vax överläpp och haka                       270 kr

Kemisk peeling                                   250 kr

Oxygen Rx                                          600 kr

​Vitamin A Accelerator                       500 kr

​Dermaplane Pro                                 750 kr